Holland’s Next Top Model terug op 2 september
dinsdag 13 augustus 2019

Holland’s Next Top Model terug op 2 september

Onder het thema Breaking The Rules gaat op maandag 2 september het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model van start bij Videoland en RTL 5.

Dit jaar worden de grenzen opgezocht met een extra modellenhuis. De kandidaten worden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte zijn. Net wanneer ze denken dat de finale in zicht is, krijgt de competitie een twist en zullen de overblijvers van beide huizen de strijd met elkaar moeten aangaan. Naast deze flinke proef op ieders doorzettings- en incasseringsvermogen is dit seizoen met 16 afleveringen het langste seizoen tot nu toe. Anna Nooshin neemt ook dit seizoen weer de presentatie op zich.

Dit seizoen ligt de jurering mede in handen van verschillende gastjuryleden uit de (internationale) mode- en entertainmentindustrie. Naast vaste juryleden Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra schuiven onder andere ontwerpster Nikki Plessen, zangeres Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers aan achter de jurytafel.

De nieuwe afleveringen gaan dit seizoen wekelijks in première bij Videoland. Zo komen op maandag 2 september om 9.30 uur direct afleveringen 1 én 2 online te staan. Diezelfde avond is de eerste aflevering te zien bij RTL 5. Elke week loopt Videoland één aflevering voor op de tv-programmering.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen