HMC, iMMovator en MediaMatters organiseren SXSW terugblik sessie
Woensdag 17 januari 2018

HMC, iMMovator en MediaMatters organiseren SXSW terugblik sessie

SXSW is de jaarlijkse trekpleister voor muzikanten, filmmakers en digitale nomaden die er hun nieuwste creaties tonen. In de loop der jaren is SXSW hét belangrijkste netwerkfestival voor financiers en startende ondernemingen in de Verenigde Staten geworden.

Voor iedereen die niet aanwezig was op SXSW organiseren iMMovator, MediaMatters en Hilversum Media Campus voor de tweede keer op het Media Park een speciale SXSW update in de foyer van Studio 3/4, waar de laatste trends en insights van het festival worden gedeeld. In een inspirerende sessie nemen Jeroen Kuper en Rob Gruyters (ervaringsdeskundigen) je mee langs de belangrijkste trends die relevant zijn voor media-bedrijven. Welke trends mag je als mediabedrijf niet missen en welke media-innovaties gaan het landschap veranderen?

Op 30 maart praten Jeroen en Rob je helemaal bij. De sessie duurt van 15.00 – 17.00 uur en zal plaats vinden in de foyer van studio 3/4 te Hilversum. Aansluitend is er een netwerkborrel waar nagesproken kan worden over de sessie en/of met bezoekers van het SXSW in Austin Texas. Deze sessie wordt gemodereerd door Jeroen te Nuijl van Broadcast Magazine.

Jeroen Kuper is oprichter en mede-eigenaar van Felblauw. Als strategisch marketeer haalt hij zijn passie uit het ontwikkelen van websites op basis van een goed design. Ook op technologisch gebied blijft Jeroen niet achter en interesseert zich in digitale transformatie.

Rob Gruyters is tevens mede-eigenaar van Felblauw, mede-eigenaar van 100%kast.nl en doe aan business development voor smartsensors.me. Ook op technologisch gebied vindt Rob het leuk om naar de toekomst te kijken. Wearables, robots en zelfrijdende auto’s vallen onder zijn interesses.

Schrijf je gratis in voor onze SXSW terugblik sessie en laat je bijpraten over de belangrijkste take-aways van dit toonaangevende festival. Meld je aan door een mailtje te sturen naar meeting@hilversummediacampus.nl.

Bron: Hilversum Mediacampus/BM

Bericht delen