Woensdag 17 januari 2018

Charlie Chan Dagelet nieuw gezicht in Het Sinterklaasjournaal

Vanaf maandag 13 november doet Het Sinterklaasjournaal van de NTR verslag van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland. De presentatie vanuit de studio is zoals altijd in handen van Dieuwertje Blok. Verslaggevers in het land zijn Jeroen Kramer en – een nieuw gezicht – Charlie Chan Dagelet.

Sinterklaas komt met een bont gezelschap aan helpers, dat gespeeld wordt door onder anderen John Jones, Jeroen Spitzenberger, Gersom Kremer, Frederik Brom, Aaron Wan, Joep Onderdelinden, Harry Piekema, Dick van den Toorn, Mimoun Ouled Radi, Maarten Wansink en Abbey Hoes. Verder zullen weer vele bekende Nederlanders hun opwachting maken.
 
Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 13 november elke dag te zien om 18.00 uur bij NPO Zapp op 3. Op zondag is steeds het weekoverzicht te zien. Daarnaast wordt Het Sinterklaasjournaal meerdere keren per dag herhaald op NPO Zapp en NPO Zapp Xtra. Alle afleveringen zijn terug te kijken via sinterklaasjournaal.nl, zapp.nl en schooltv.nl.

Bron: NTR/BM

Bericht delen