Het Perfecte Plaatje terug bij RTL 4
zaterdag 20 oktober 2018

Het Perfecte Plaatje terug bij RTL 4

Op woensdag 31 oktober start het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje en gaan opnieuw acht BN’ers, met een passie voor fotografie, de strijd met elkaar aan om het maken van de beste foto.

Dit jaar zetten chef-kok Herman den Blijker, zangeres en tv-maker Ryanne van Dorst, zanger Jim Bakkum, presentatrice Lieke van Lexmond, comedian Ruben van der Meer, actrice en presentatrice Marlijn Weerdenburg, visagist Mari van de Ven en tv-dame Patty Brard alles op alles om het mooiste plaatje te schieten. Wie is de beste fotograaf en mag zich de winnaar van 2018 noemen?

De vakjury bestaat ook dit jaar weer uit popfotograaf William Rutten en documentair specialist Cynthia Boll. Iedere week worden ze bijgestaan door wisselende fotografie-experts om de deelnemers te beoordelen en tricks & tips te geven. Zo is de wereldberoemde YouTuber en visagist Nikkie Tutorial gastjurylid bij de selfieshoot.

De BN’ers duiken onder meer in de wereld van foodfotografie, krijgen een honden-onder-water-shoot, brengen een ode aan het insect tijdens een macro natuurshoot en treden buiten hun comfortzone tijdens de jaarlijks terugkerende naaktshoot. De strijd wordt pas echt vurig als de BN’ers tijdens een grote brandoefening brandweermannen moeten fotograferen. Het Perfecte Plaatje staat weer onder leiding van presentator Tijl Beckand.

Het Perfecte Plaatje wordt geproduceerd door Talpa Producties en is mede mogelijk gemaakt door Canon Nederland. Uitzending: vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten

Bericht delen