Het Alternatief met Ryanne van Dorst vanaf dinsdag op NPO 3
dinsdag 6 april 2021

Het Alternatief met Ryanne van Dorst vanaf dinsdag op NPO 3

De wereld wankelt. Onze planeet wordt geteisterd door klimaatverandering, massaconsumptie en een pandemie. Ondertussen willen we allemaal verandering, maar waar begint dat?

In Het Alternatief bezoekt Ryanne van Dorst mensen die hebben gekozen voor een ander bestaan en dompelt zich volledig onder in hun levens. Zo wordt ze door Oriana ingewijd als heks, neemt Quinten haar mee ufo’s spotten en visualiseert ze met deathfluencer Claudia haar eigen dood.

Wat kan Ryanne leren van hun manier van denken en leven? En verandert het haar kijk op de wereld en haar eigen leven? Met een open blik gaat Ryanne op onderzoek uit en reflecteert op een scherpe en eerlijke manier op alles wat ze ervaart. De vierdelige serie Het Alternatief is vanaf 6 april elke dinsdag om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Ryanne: “Ook bij mij kwamen de muren het afgelopen jaar op me af, en heb ik m’n leven en de toekomst onder de loep gelegd. Ik begon me af te vragen of er misschien niet andere manieren zijn om met elkaar en met de wereld om te gaan. In Het Alternatief dompel ik me onder in andere levensopvattingen in de hoop daar wat van te kunnen leren en mee te nemen naar huis.”

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen