Dinsdag 16 januari 2018

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld

In het nieuwe RTL 4-programma Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld, te zien vanaf dinsdag 3 maart, gaan Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé elke week naar een afgelegen plek op de wereld op zoek naar bijzondere planten en dieren.

Deze in het wild groeiende en bloeiende fauna en flora benutten de heren voor een smakelijk gerecht. Elke aflevering draait om één land, de cultuur en één bijzondere maaltijd als einddoel.

Krabbé: “Om de beurt nemen Herman en ik elkaar mee op reis. Zo nodig ik Herman uit om diep de jungle van Suriname in te gaan om daar met indianen de gevaarlijke roofvis anjoemara te vangen en te bereiden.”

Den Blijker: “Ik neem op mijn beurt Martijn mee naar Namibië om te leven bij de Bosjesmannen en met hen met pijl en boog te jagen op het antilopesoort impala.” Verder gaan ze onder andere mee met vissers in Alaska om king crab te vangen, eten ze vogelspinnen in Cambodja en onderzoeken ze alligators in de Everglades van Florida.

De heren reizen met kleine vliegtuigjes, varen in uitgeholde boomstammen, rijden tussen de kippen mee op het dak van afgeladen autobussen, hangen uit overvolle treinen, verplaatsen zich te paard of met terreinwagens en motoren.

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld wordt geproduceerd door Wise Monkeys.

RTL 4, vanaf dinsdag 3 maart, tussen 21.30 uur en 22.30 uur.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen