Article header image

Herman den Blijker drie jaar langer bij RTL

Kookkunstenaar Herman den Blijker heeft woensdag zijn RTL-contract verlengd met drie jaar. De kok die al sinds 2004 te zien is bij RTL met verschillende programma’s, heeft in Nederland en in het buitenland al de nodige hotels en restaurants een duw in de juiste richting gegeven.

Met zijn eigen visie heeft hij mede de dinsdagavond van RTL 4 een eigen karakter gegeven.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: “Herman den Blijker is een tv-persoonlijkheid. Met zijn aanpak en verschijning is hij een belangrijke factor voor onze zender. Daarbij voelt hij aan wat de kijker wil: op een amuserende, begrijpelijke manier geinformeerd worden over koken en het opzetten en runnen van restaurants. Met alle Herrie-programma’s, Mijn Tent Is Top en de kookwedstrijd The Taste is hij gezichtsbepalend.”

Vanaf dinsdag 29 april pakt Den Blijker weer zijn koffers om in heel Europa horecaondernemers te helpen. Ondernemers die het lef hebben om hun eigen restaurant in het buitenland op te zetten. In Herman Gaat Ver gaat Den Blijker op pad en verrast de horeca-ondernemers met een bezoekje. Hij zet alles op alles om de restaurants een nieuwe boost te geven.”

Bron: RTL Nederland

Bericht delen