Article header image

Henkjan Smits verlaat SBS

Na ruim vijf jaar komt er een einde aan de exclusieve verbintenis tussen Henkjan Smits en SBS. In deze periode presenteerde Henkjan onder andere Het Beste Idee van Nederland, De Nieuwe Uri Geller, Het Mooiste Pand van Nederland, Word Ik Rijk en Het Zullen Je Ouders Maar Zijn en was hij te zien als jurylid van Holland’s Got Talent, So You Wannabe A Popstar en Popstars.

Er is intensief gezocht naar een nieuw programma, dat past bij het karakter van Smits en het nieuwe profiel van SBS 6. Helaas heeft dat tot op heden nog niets opgeleverd. Dat is dan ook de reden dat besloten is de samenwerking te verbreken.

“Ik heb van SBS sinds 2007 veel kansen gekregen en heb me kunnen ontwikkelen van ‘professioneel jurylid’ tot allround tv-maker. Ik ben SBS dan ook dankbaar voor alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd. Ik zal dit de komende jaren op velerlei manieren in praktijk brengen”, aldus Smits.

“Hij was als presentator en jurylid betrokken bij belangrijke tv-programma’s die kenmerkend en bepalend zijn geweest voor SBS 6. We hebben in overleg besloten dat onze wegen zich vanaf nu gaan scheiden en wij wensen Henkjan heel veel succes in de toekomst”, aldus Georgette Schlick, CEO SBS Broadcasting.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen