Dinsdag 16 januari 2018

Henk Westbroek gearresteerd tijdens opnames De Zomer Voorbij

Henk Westbroek is in Spanje gearresteerd tijdens de opnames van het TROS-programma De Zomer Voorbij. De zanger stond gisteren verkleed als Sinterklaas op het podium toen hij over een monitor struikelde. Hij kwam ten val maar het optreden ging gewoon door.

Vanochtend had Westbroek volgens persbureau Novum nog steeds last van zijn pols en besloot hij naar het ziekenhuis te gaan. Het ziekenhuis was niet gediend van de meegenomen cameraploeg en belde de politie. Vervolgens werd Westbroek- nadat zijn pols was gezet- samen met zijn cameraploeg en Aloys Buys, de manager van de Volendammers, gearresteerd.

Aan de telefoon verklaarde Westbroek dat het allemaal een ongelukkige en komische samenloop van omstandigheden was: “Ik bracht per ongeluk de verzekeringspas van mijn vrouw mee, waardoor men dacht dat ik de boel belazerde. De medische verzorging was verder prima in orde, maar neem geen camera mee naar het ziekenhuis, dan schieten ze in de stress.”

Westbroek was verbolgen over het feit dat de apparatuur in beslag genomen werd: “Die hebben we (nog) niet teruggekregen. Die camera alleen, is al een halve ton waard,” aldus Westbroek.

De 3J’s hebben zich in ieder geval prima geamuseerd: op Twitter noemden zij het ‘met afstand de meest hilarische avond van de afgelopen vijf jaar.’

Bron: AD/Broadcast Magazine

Bericht delen