Hélène Hendriks sportgezicht Talpa Network
woensdag 11 juli 2018

Hélène Hendriks sportgezicht Talpa Network

Met ingang van 1 augustus wordt Hélène Hendriks het nieuwe sportgezicht van Talpa Network. Ze gaat een groot deel van de sportprogramma’s voor haar rekening nemen.

De komst van Hendriks naar Talpa Network, waaraan ze zich voor vijf jaar heeft verbonden, is in goed onderling overleg gegaan met FOX Sports. Daar blijft ze komend seizoen twee dagen per week te zien. Hendriks zal vooral worden ingezet bij Veronica. Daar gaat ze onder meer de ‘Glory Kickboxing’ evenementen presenteren. Op 21 juli zendt Veronica vanuit New York voor het eerst een Glory event uit, met Hendriks als presentator. Glory is de grootste kickbokscompetitie ter wereld.

In het nieuwe UEFA Champions Leagueseizoen wordt Hendriks op dinsdagen de vaste presentator van het programma. Dan gaat zij in gesprek met de analisten. Op de woensdagen zal zij langs de lijn staan bij de wedstrijd. Hélène Hendriks wordt ook het gezicht van het vrouwenvoetbal bij de interlands van de Oranje Leeuwinnen. Bovendien zal ze regelmatig aanschuiven aan tafel bij Veronica Inside.

“Ik ben heel blij dat ik zo’n mooie kans krijg. Bij Talpa Network kan ik me met verschillende sporten bezighouden. Daar is nu veel in ontwikkeling en ik mag er gaan doen wat ik het allerleukst vind.”

“Hendriks is uniek. Zij is ontwapenend maar ook vlijmscherp. Ze heeft humor en ze leeft voor de sport,” zegt John de Mol. “Ze heeft een grote sportkennis die ze met veel passie deelt met de kijker. Dat heeft haar heel veel fans opgeleverd. Ik ben blij dat ze komt en ik verheug me op haar eerste uitzending.”

Bron: Talpa Network

Bericht delen