Heel Nederland Thuis in Beweging
vrijdag 20 maart 2020

Heel Nederland Thuis in Beweging

Nu door de coronamaatregelen vooral veel ouderen thuiszitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer. Op verschillende platforms biedt zij dagelijkse oefeningen aan, op basis van uitzendingen van Nederland in Beweging, die samen een weekschema vormen.

Vanaf vrijdag 20 maart is Olga Commandeur personal trainer van thuiszittend Nederland. Op de site van MAX Vandaag publiceert zij het wekelijkse trainingsschema Heel Nederland Thuis in Beweging voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met voor elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.

Op vrijdag 20 maart rond 18.15 uur, na Tijd voor MAX op NPO 1, verzorgt Olga Commandeur een live-training, als warming-up voor Heel Nederland Thuis in Beweging. Iedereen kan thuis meedoen op Facebook.com/OmroepMAX.

Elke doordeweekse ochtend, tussen 07.00 en 10.00 uur op NPO Radio 5, in Je dag is goed introduceert Olga de oefening van de dag bij Jeroen van Inkel. Ook zorgt ze voor de broodnodige motivatie op sociale media.

Naast de speciale Nederland Thuis in Beweging-trainingen, zijn er extra uitzendingen van Nederland in Beweging in het schema gezet: vanaf maandag 23 maart tot maandag 6 april om 06.00, 10.15 en 13.25 uur op NPO 1.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Elvin Boer/MAX

Bericht delen