Heel Holland Bakt voortaan op zaterdag
woensdag 19 januari 2022

Heel Holland Bakt voortaan op zaterdag

Het recept van Heel Holland Bakt is een beetje aangepast. Het langverwachte negende seizoen van het programma start op 12 maart. Dat betekent dat de bakwedstrijd dit seizoen wekelijks op zaterdag is te zien in plaats van op zondag.

Daarnaast bakt André van Duin op zondag weer verder met een nieuw seizoen van Doorbakken. Kortom: thuisbakfans zitten gebakken met acht weekenden vol bakplezier.

Ook anders dit jaar is dat de uitzendingen niet in de winter zijn, maar in het voorjaar. Daar is natuurlijk rekening mee gehouden met de opnames, zodat de thuisbakkers deze keer geen kersttaarten presenteren maar de heerlijkste voorjaarsbaksels.

Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart te zien om 20.30 uur op NPO 1. Doorbakken start op zondag 13 maart om 22.20 uur op NPO 1. Heel Holland Bakt is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar het format van Love Productions, gelicenseerd door de BBC. De Nederlandse versie wordt geproduceerd door BlueCircle, onderdeel van Freemantle.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Roland J. Reinders/Omroep MAX

Bericht delen