Heel Holland Bakt past opnames aan
woensdag 15 april 2020

Heel Holland Bakt past opnames aan

Voor publiekstrekkers als Boer zoekt Vrouw en Wie is de Mol? is de regel van anderhalve meter afstand een drama, maar voor Heel Holland Bakt valt de schade mee. Omroep MAX hoeft maar een paar aanpassingen te doen om komende zomer een nieuwe serie op te nemen, zo meldt het AD.

De grootste wijziging die Omroep MAX moet doorvoeren is volgens directeur Jan Slagter het aanpassen van de baktent. “Die moeten we vermoedelijk iets langer maken, maar dat is mogelijk. Als dat het ergste is, dan valt het wel mee.”

Dat lijkt inderdaad het geval. Bij de omroep bekijken ze momenteel hoe ze in de zomermaanden een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt kunnen opnemen. Eind van het jaar zou het op tv moeten komen. Als de afstanden vergroot moeten worden, is iets meer ruimte in de tent noodzakelijk. “Verder is het een kwestie van afspraken maken”, aldus Slagter.

Juryleden Janny en Robèrt zullen niet meer schouder aan schouder proeven en presentator André van Duin zal de toch al zenuwachtige kandidaten niet meer van dichtbij afleiden. “Allemaal goed te doen”, meent Slagter. “De hygiëneregels worden strikter, het wordt extra veel ontsmetten en handen wassen.”

Bron: AD/BM

Bericht delen