Heel Holland Bakt krijgt extra compilaties in de zomer
dinsdag 28 april 2020

Heel Holland Bakt krijgt extra compilaties in de zomer

Niet alleen van Boer zoekt Vrouw zijn deze zomer speciale uitzendingen, ook Heel Holland Bakt komt met zes bijzondere afleveringen met compilaties en thuisopdrachten van Janny en Robèrt.

André van Duin verzorgt de voice-over en komt mogelijk ook in beeld. Dat meldt MAX-directeur Jan Slagter aan het AD.

In de zomermaanden gaan de opnames van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt en die van de eerste kids-editie gewoon door. “De tent wordt verlengd, de kookblokken komen verder uit elkaar te staan”, zegt Slagter. “We denken er aan te gaan werken met stoplichten. Zodat niet alle kandidaten tegelijk naar de koeling rennen. We willen ons echt aan de regels houden. We hebben ook bij het RIVM geïnformeerd of het veilig is van de baksels te proeven. Dat is gelukkig het geval. Als ik aan stoplichten denk, kan dat in de uitzending ook een heel leuk beeld opleveren. Wat ook kan is iedere kandidaat een aparte koeling geven.”

De opzet van de eerste HHB-kindereditie wordt onder druk van de coronamaatregelen licht aangepast. “We wilden grootouders met hun kleinkinderen laten bakken, maar door de huidige situatie is dat niet haalbaar. Vaders of moeders mogen wel bij hun kinderen staan, dus gaan we voor die combinatie.”

De kindereditie van Heel Holland Bakt komt in het najaar op tv, eind dit jaar volgt het nieuwe reguliere seizoen. De zes compilaties van circa 45 minuten per aflevering zijn in de zomer te zien.

Bron: AD/BM

Bericht delen