Woensdag 17 januari 2018

Hart in Aktie na vijf jaar terug bij SBS6

Na vijf jaar afwezigheid keert Hart in Aktie terug bij SBS6. Het programma, dat te zien is vanaf woensdag 15 maart om 20.30 uur, wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij zet zich met haar team in voor mensen die het moeilijk hebben en een meevaller goed kunnen gebruiken.

“Wij merken dat Hart in Aktie in het land nog steeds enorm leeft. Als we iemand benaderen, dan voelt de persoon die ons geschreven heeft zich echt gehoord en degene die de helpende hand krijgt toegereikt is totaal verrast. Zij hebben een heftige periode achter de rug of gaan daar nu nog steeds doorheen. Dat wij ze een steuntje in de rug kunnen geven, doet ze merkbaar goed. Hart in Aktie is een programma dat mij nu al niet meer loslaat. Dankzij de bijzondere mensen die ik mag ontmoeten, wordt mijn blik op de wereld verbreed. Als je hun verhalen hoort, dan wil je meteen voor ze door het vuur gaan”, aldus Airen Mylene.

Hart in Aktie ging in 2000 van start en won in 2003 de publieksprijs De Gouden Televizier-Ring. Het wordt geproduceerd door Endemol Shine.

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen