Woensdag 17 januari 2018

Harm Edens treft Johnny de Mol

In de interviewserie Onder Edens gaat presentator Harm Edens in Broadcast Magazine maandelijks op bezoek bij gezichts- en beleidsbepalende mediamensen. Zijn gesprekspartner in het novembernummer is Johnny de Mol.

Je bent onderop begonnen, je dacht: ‘Ik doe alles op eigen kracht’. En toch moeten heel veel mensen hebben gedacht: ‘Het is wel de zoon van John de Mol’. “Dat klopt. Maar zowel Søren, die mij eigenlijk heeft opgevoed, als John hadden allebei hetzelfde. Zorg dat je op tijd bent. Werk hard. Zorg dat je je shit voor mekaar hebt. Dat je goed beslagen ten ijs komt. Søren zei altijd als voetballer: ‘Laat je voeten spreken.’ En John zei: ‘Laat je handen spreken.’”

Laat je daden spreken? “Ja. Ik heb al op vroege leeftijd geleerd, van John en ook van Willeke: wat je ook doet, er zijn altijd mensen die daar een mening over hebben. En die kun je alleen de mond snoeren door je daden. En dat heb ik geloof ik wel gedaan.”

Het complete interview met Johnny de Mol is te vinden in Broadcast Magazine 358. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale actie!

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen