Article header image

Harm Edens treft Carter Duong

In de nieuwe interviewserie Onder Edens gaat presentator Harm Edens in Broadcast Magazine maandelijks op bezoek bij gezichts- en beleidsbepalende mediamensen. Zijn eerste gesprekspartner in het maartnummer is Carter Duong, netmanager van Net5.

Edens: “Welke kwaliteiten heb je bij SBS de afgelopen 17 jaar ontwikkeld waardoor je nu bij Net5 zit?”

Duong: “Ik ben goed in thematiseren, in merkbewaking en dat ga ik nu inzetten. Toen ik binnenkwam was het een 5, nu zitten we op een zesje en ik heb redelijk de vrije hand in hoe nu verder. Peter Lubbers (televisiebaas van SBS, red.) is een hele fijne, eerlijke man om mee samen te werken en ik geef mezelf nog een kleine twee jaar voor ik op een eh… – een negen is wel heel hoog – als ik met een zeven en een half thuiskom, ben ik heel blij. Arie Boomsma is nu eindelijk helemaal over. Daar gaan we iets heel moois mee maken. Z’n laatste programma op de NPO, Hij is een Zij – dat is prachtige televisie. Zoiets kan ook op een commerciële zender. En ik ben nu zover in gesprek met iemand, al heel ver, als die overkomt, dan laat ik heel het medialandschap versteld staan.”

Het complete interview met Carter Duong is terug te vinden in het maartnummer van Broadcast Magazine. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale actie.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen