Hanneke Koppers nieuwe directeur Omroep Brabant
vrijdag 18 juni 2021

Hanneke Koppers nieuwe directeur Omroep Brabant

Hanneke Koppers (48) wordt de nieuwe directeur/bestuurder van Omroep Brabant. Ze volgt Henk Lemckert op, die recent de overstap maakte naar Omroep West. Hanneke heeft veel ervaring in de communicatie. Ze is momenteel directeur communicatie bij de Technische Universiteit Eindhoven en adviseur van het College van Bestuur van de TU/e.

Volgens Frank Janssen, voorzitter van de Raad van Toezicht van Omroep Brabant, is Koppers de juiste vrouw om leiding te geven aan de regionale omroep: “Zij heeft de kracht om te verbinden en is tegelijk een verstandige vernieuwer met een groot hart voor Brabant en de Brabanders. Ook kent ze haar weg in Den Haag. Ze staat voor een prachtige uitdaging om het succes van Omroep Brabant vast te houden en tegelijk het bedrijf verder door te ontwikkelen richting de toekomst.”

Inspireren en verbinden
Omroep Brabant speelt als mediaorganisatie een belangrijke rol in de provincie in het brengen van nieuws en het met elkaar verbinden van Brabanders, via app, website, sociale media, televisie en radio.

Hanneke Koppers: “Omroep Brabant heeft een belangrijke publieke taak, nu en morgen. Ik kijk er erg naar uit om bij te dragen aan ‘het gevoel van hier’ onder Brabanders, ben trots dat ik de organisatie mag vertegenwoordigen bij belanghebbenden en hoop collega’s binnen de omroep te inspireren en te verbinden. Ik zal daarbij aandacht hebben voor talent, teamwork en technologie.”

Hanneke Koppers begint op 1 september bij Omroep Brabant.

Bron: RPO/BM
Foto: Rick Mandoeng

Bericht delen