Article header image

Gullit naar NOS Studio Voetbal

Ruud Gullit zal dit seizoen een aantal keer zijn opwachting maken als tafelgenoot van presentator jack van Gelder in NOS Studio Voetbal. De ex-voetballer was tijdens het EK 2012 in Polen en Oekraïne al vaker te gast in het programma, de samenwerking beviel zo goed dat deze nu een vervolg krijgt.

Van Gelder over zijn tafelgenoot: “Afgelopen zomer heeft Gullit met zijn aansprekende persoonlijkheid en scherpe analyses al bewezen een waardevolle aanvulling te zijn aan onze ‘voetbaltafel’. Ik zie er naar uit hem dit seizoen vaker te gast te hebben in NOS Studio Voetbal. Het is overigens niet de eerste keer: hij zat ook aan tafel tijdens de allereerste uitzending van NOS Studio Voetbal, inmiddels 10 jaar geleden.”

Naar verwachting is Gullit dit seizoen op zondag 23 september voor het eerst te zien is in NOS Studio Voetbal, laat de NOS vrijdag weten. Dit is dag van Eredivisietopper PSV-Feyenoord, Gullit heeft bij beide clubs gespeeld. Ook vaste tafelgenoten Jan van Halst, Jan Mulder en Ronald Waterreus zijn van de partij.

Bron: NOS

Bericht delen