Guido Weijers maakt opnieuw oudejaarsconference voor RTL
donderdag 24 september 2020

Guido Weijers maakt opnieuw oudejaarsconference voor RTL

Cabaretier Guido Weijers gaat voor de vierde keer voor RTL 4 de oudejaarsconference verzorgen. Dat maakt hij bekend via Instagram.

In het filmpje dat Weijers deelt, is hij samen met RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst te zien. Van der Vorst zegt in de video dat het jaar 2020 ondanks het coronavirus op een vrolijke manier moet worden afgesloten. “Juist omdat we al die ellende met elkaar hebben meegemaakt. We hebben iemand bereid gevonden die dit voor ons kan doen: Guido Weijers”, aldus Van der Vorst.

Volgens Van der Vorst mogen mensen in verband met de coronamaatregelen eigenlijk niet te hard lachen. De 43-jarige cabaretier zegt daar bij het bedenken van zijn grappen in ieder geval weinig rekening mee te houden: “Mensen moeten gewoon vrolijk het jaar afsluiten. Ik heb er meer zin in dan ooit.”

In 2018 heeft Weijers voor het laatst een oudejaarsconference voor RTL gemaakt. Vorig jaar nam Martijn Koning de show voor zijn rekening. Die uitzending trok slechts 537.000 kijkers, terwijl Guido Weijers een jaar eerder 1,4 miljoen kijkers scoorde.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen