GTST ook na de zomer vier keer per week te zien
maandag 4 mei 2020

GTST ook na de zomer vier keer per week te zien

Wegens de opnamestop door de coronacrisis wordt Goede Tijden, Slechte Tijden momenteel vier avonden per week uitgezonden in plaats van vijf. RTL heeft besloten om hier na de zomerstop mee door te gaan, zo is bevestigd aan Nu.nl.

“Sinds maart zenden we GTST vier keer uit in plaats van vijf keer, van maandag tot en met donderdag. Het was een oplossing om de opnamestop door de coronacrisis te overbruggen”, aldus RTL. De reden om hiermee door te gaan, is dat RTL ziet dat “kijkers het enorm waarderen dat we op vrijdag eerder beginnen met de weekendprogrammering.”

Toch betekent dat niet dat hierdoor jaarlijks minder afleveringen van Nederlands’ langstlopende soapserie van producent EndemolShine zullen worden uitgezonden. “Door GTST minder vaak uit te zenden kan het langer blijven doorlopen. De fans hoeven niets te missen, want we zenden hetzelfde aantal afleveringen uit als voorgaande jaren.”

De opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden liggen sinds 16 maart stil. Hierdoor is de laatste aflevering van dit seizoen op 28 mei te zien, in plaats van eind juni. Door de opnamestop zal er dit jaar geen traditionele zomercliffhanger zijn. De cast en crew van de soapserie zou in juni moeten beginnen met opnames van het nieuwe seizoen. Of dat tegen die tijd mogelijk is, is nog niet bekend.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen