GTST nog maar vier dagen per week op tv
donderdag 19 maart 2020

GTST nog maar vier dagen per week op tv

Het coronavirus heeft het opnameschema van Goede Tijden, Slechte Tijden flink in de war gegooid. Op dit moment worden er geen afleveringen gemaakt en daarom komt RTL 4 met een rigoureus besluit.

De zender heeft besloten om vanaf 23 maart vier afleveringen per week uit te zenden in plaats van de gebruikelijke vijf. ‘In afwachting van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus kan nog niet met zekerheid worden vastgesteld dat opnames van verschillende programma’s vanaf 6 april weer van start kunnen gaan’, zo meldt RTL.

Door het aantal afleveringen terug te brengen naar vier kan RTL de soap langer uitzenden. ‘Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen’. De aanpassing geldt ook voor Videoland, waar kijkers steeds een week vooruit kunnen kijken. Ook hier zullen dus maar vier afleveringen per week te zien zijn.

Vanaf 23 maart zal Goede Tijden, Slechte Tijden op maandag tot en met donderdag te zien zijn, om 20.00 uur op RTL 4. Op vrijdag zal The Voice Kids al om 20.00 uur starten.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen