Woensdag 17 januari 2018

Groter bereik voor erotiekzender Secret Circle

De erotiekzender Secret Circle is met ingang van deze maand in meer huishoudens te zien. Sinds 1 juli is de zender ook te zien bij de aanbieders Tele 2, T-Mobile Thuis, Trined, Stipte en FiberNL.

Vanaf dinsdag 4 juli komen daar nog de aanbieders KPN, Telfort en XS4all bij. Sinds 1 september 2016 is de televisiezender al te zien in het digitale basispakket van kabelaar Ziggo.

De zender brengt naar eigen zeggen erotiek op een stijlvolle manier op de buis. De zender maakt onderdeel uit van Blue Donkey BV dat ook eigenaar is van de televisiezender Meiden van Holland.

Fotomodel en Geenstijl-verslaggeefster Zimra Geurts is de initiatiefnemer en het gezicht van de zender. “Met Secret Circle wil ik erotiek een nieuwe betekenis geven. Stijlvolle films, en echt entertainment dat leuk is om naar te kijken. Ik vind dat we minder spastisch moeten doen over erotiek en miste een zender die het op een vriendelijke en mooie manier brengt. Seks wil ik weer bespreekbaar maken, daarom ben ik deze zender gestart”, aldus Geurts.

Bron: Secret Circle/Mediamagazine/BM

Bericht delen