Dinsdag 16 januari 2018

Gouden Televizier-Ring voor The Voice of Holland

The Voice of Holland is uitgeroepen tot beste tv-programma van het jaar en wint de Gouden Televizier-Ring. Vorig jaar was de talentenjacht ook genomineerd, maar toen ging VI er met de Ring vandoor.

Dit zijn de overige winnaars:

Gerard Ekdom van 3FM heeft de Televizier Talent Award binnen gehaald. Hij kreeg de tv-prijs uit handen van Mart Smeets.

Tv-vrouw van het jaar is Yvon Jaspers, presentatrice van Boer zoekt Vrouw. Zij wint de Zilveren Televizier-Ster Vrouw voor de vijfde keer. Boerin Agnes nam de prijs in ontvangst, omdat Yvon op vakantie is. Ze bedankte wel iedereen in een videoboodschap.

Ali B is uitgeroepen tot tv-man van het jaar en wint de Zilveren Televizier-Ster Man. Hij kreeg de prijs uit handen van astronaut André Kuipers.

Het Klokhuis heeft vrijdagavond de Gouden Stuiver in de wacht gesleept voor Beste Jeugdprogramma. Na 12 keer genomineerd te zijn is het nu dus eindelijk wel gelukt.

De uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala 2012, gepresenteerd door Reinout Oerlemans op Nederland 1, behaalde 1.768.000 kijkers en staat daarmee op de derde plaats in de Top 25 van vrijdag, na The Voice of Holland en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen