Gordon presenteert spelprogramma The Cube bij SBS6
donderdag 18 februari 2021

Gordon presenteert spelprogramma The Cube bij SBS6

In de van oorsprong Engelse tv-hit The Cube moeten kandidatenduo’s opdrachten uitvoeren in een grote high tech transparante kubus. De spellen lijken simpel, maar blijken in de praktijk een stuk moeilijker dan gedacht.

Binnenin The Cube draait het allemaal om een combinatie van lef, behendigheid, stalen zenuwen en een beetje geluk. En dat maakt dat je op het puntje van je stoel zit bij deze spannende, nieuwe spelshow. Onder leiding van Gordon moeten de duo’s diverse spellen tot een goed einde brengen om kans te maken op een bedrag van 100.000 euro. The Cube is vanaf vrijdag 23 april om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Ieder duo begint met negen levens. In totaal moeten zeven spellen succesvol afgerond worden om op de geldladder te stijgen naar het hoogste punt en het maximumbedrag van maar liefst 100.000 euro te kunnen innen. Het spel houdt op wanneer alle levens zijn verbruikt, of als is besloten niet verder te spelen en het reeds gewonnen geldbedrag te cashen. Durven de kandidaten het aan om voor het maximale te gaan met het risico om alles kwijt te raken óf verslaan ze The Cube?

The Cube wordt geproduceerd door IDTV.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen