Gordon presenteert Mars tegen Venus bij Net5
dinsdag 22 januari 2019

Gordon presenteert Mars tegen Venus bij Net5

Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman? Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen?

In elke aflevering neemt teamcaptain Jan Versteegh het samen met een mannelijke BN’er op tegen teamcaptain Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de lol, de interessante weetjes en de grappige verhalen en meningen van de BN’ers en het publiek. De nieuwe studioshow Mars tegen Venus wordt gepresenteerd door Gordon en is vanaf woensdag 20 maart om 20.30 uur te zien bij Net5.

Mars tegen Venus bestaat uit verschillende rondes. In elke ronde wordt de kennis getest van beide geslachten over het andere geslacht. Wat denkt het andere geslacht? Wat weten ze? Wat doen ze? Wat vinden ze? Wat willen ze? Wat bedoelen ze? In de studio zijn 100 vrouwelijke en 100 mannelijke publieksleden aanwezig die tijdens de show om hun mening worden gevraagd. De twee publieksgroepen beantwoorden de vragen en zijn daarmee een live poll. Op het moment dat de 100 mannen hun mening hebben gegeven, moet het bekende vrouwelijke duo inschatten wat de meerderheid van de mannen heeft geantwoord, en vice versa.

Uiteraard haakt Gordon bij merkwaardige, hilarische of gekke antwoorden meteen aan en zal hij het niet nalaten om op zijn eigen wijze commentaar te leveren. Want waarom denken mannen dat roodharige vrouwen beter zijn in bed, of waarom denken vrouwen dat de neus een indicatie is van hoe groot een ander lichaamsdeel kan zijn?

De studioshow Mars tegen Venus wordt geproduceerd door Talpa TV.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen