Article header image

Gordon presenteert Hotter Than My Daughter

Gordon presenteert vanaf 26 augustus een nieuw programma voor RTL 4: Hotter Than My Daughter. Vele dochters ergeren zich aan de kleding van hun moeder. Onder leiding van Gordon gaan deze vrouwen een ingrijpende metamorfose tegemoet.

“Een hysterisch leuk programma,” aldus Gordon op Radio 538. Dochters kunnen hun moeder nog voor dit programma opgeven. De presentator is het volgende seizoen zeer regelmatig op televisie te zien. Zo doet hij mee in de comedy Zie Ze Vliegen met Carlo Boszhard en Irene Moors en zit hij  in de jury van Holland’s Got Talent.

Momenteel is Gordon vier avonden per week op tv, maar dat wordt hem te veel. Vooral de herhalingen zijn een doorn in het oog. Hij krijgt er niet voor betaald en er ontstaat een overkill aan Gordon. “Ik heb dat RTL ook laten weten. Ik geloof niet dat het erg verstandig is om iemand al te killen voordat het nieuwe seizoen begint.”

Bovendien kan Gordon zichzelf niet meer verenigen met die oude programma’s. “Ik zit nu in een heel andere fase in mijn leven. Als ik dan dingen van drie jaar terug zie, denk ik: ‘oh mijn hemel’. Ik ben nu met zulke andere dingen bezig. Het is niet meer wie ik wil zijn.”

Bron: AD/Broadcast Magazine

Bericht delen