Woensdag 17 januari 2018

Gooiland decor voor tweede editie TEDxHilversum

De tweede editie van TEDxHilversum is op 7 december in Theater Gooiland. Het thema is The art of engagement. Hoe staan we in verbinding met elkaar? Met onszelf? Met wat echt en niet echt is? Staan we nog open voor andere denkbeelden? Twaalf (inter)nationale sprekers geven hun interpretatie ervan in hun persoonlijke verhaal.

 

Eén van de gasten is metrobestuurder Mohamed El Bachiri uit in de Brusselse wijk Molenbeek, hij werkte niet op de dag van de aanslagen maar verloor wel zijn vrouw die op weg was naar haar werk. Hij is slachtoffer van terreur, maar wordt tegelijkertijd ook bekeken als een potentiële aanslagpleger. Of fotograaf Cris Toala Olivares die van actieve vulkanen leerde hoe de kracht, energie en adrenaline van de aarde ons verbindt met de natuur, onszelf en elkaar. En Bart Hufen die games bouwt, maar nu een businessmodel heeft bedacht waarbij de uitgangspunten van gamen worden toegepast voor bedrijven zodat werknemers in een flow komen en meer plezier krijgen in hun werk.

Shoutcasters en streamers zijn de nieuwe helden en TEDxHilversum heeft er één op het podium: ShannaNina (Twitch and Ziggo) on stage. Kijk op de website voor het complete programma.

Bron: TEDxHilversum/Broadcast Magazine

Bericht delen