Gezocht: Sound of Dutch Media Week
donderdag 26 augustus 2021

Gezocht: Sound of Dutch Media Week

Het mediafestival van Nederland roept muzikale creatieven op om Dutch Media Week te vangen in geluid. Deze sound wordt vervolgens gebruikt als leader bij de vele talkshows, radio-uitzendingen en symposia die tijdens de week worden geprogrammeerd. Daarnaast ontvangt de winnaar een cheque ter waarde van € 1.000,-.

Aanmelden kan tot en met woensdag 8 september door het opsturen van de sound aan sound@dutchmediaweek.nl onder vermelding van je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres.

Dutch Media Week is de week waarin de nieuwste media-ontwikkelingen, innovaties, releases en awards samenkomen. Een week waarin media worden gevierd en verbinding wordt gestimuleerd, samen met meer dan 60 partners uit de media-industrie. Help jij om hét geluid te vinden dat hier naadloos bij aansluit?

Vakjury
De winnaar wordt gekozen door een deskundige vakjury, bestaande uit Robert Soomer (Metropole Orkest), Jan Pieter Geersing (Audiochef), Tuur Hendrikx (SonicPicnic), Marijn Roozemond (Massive Music) en Herman Dummer (Dutch Media Week). De vakjury beoordeelt op een link tussen de sound en Dutch Media Week, creativiteit van het nummer, techniek en toegankelijkheid.

Voorwaarden
De sound is maximaal 20 seconden lang. Het is idealiter mogelijk de sound in te korten.
Er wordt geen gebruik gemaakt van bestaande geluiden of muziek. Dutch Media Week is op zoek naar een eigen sound en stempel. Deelname is vanaf 16 jaar. Inzendingen mogen op allerlei manieren worden opgenomen, ook telefoonopnames volstaan. De winnende sound wordt – indien gewenst – professioneel nabewerkt in de studio van Audiochef. Dutch Media Week kan de leader en de afgeleiden ervan vrij -zonder kosten- gebruiken voor en bij al haar uitingen. De rechten blijven bij de maker. Dutch Media Week heeft geen commerciële doelstelling. Klik hier voor meer informatie over Sound of Dutch Media Week.

Sound of Dutch Media Week is onderdeel van de Sound Summit, de conferentie over (het belang van) toegepast geluid, die op woensdag 6 oktober plaatsvindt.

Bron: Dutch Media Week/BM

Bericht delen