Gert Verhulst stopt na dertig jaar met Samson en Gert
dinsdag 2 april 2019

Gert Verhulst stopt na dertig jaar met Samson en Gert

De Belgische acteur en baas van productiebedrijf Studio 100 Gert Verhulst stopt na dertig jaar met de succesvolle kinderserie Samson en Gert. De jubileumshows die eind dit jaar in het teken staan van dertig jaar Samson en Gert, zijn ook meteen zijn afscheidstour, maakte Verhulst op een persconferentie bekend.

Verhulst beleeft naar eigen zeggen nog altijd veel plezier aan het acteren, maar wil “het moment voor zijn dat er straks een zielig oud ventje naast een pop liedjes staat te zingen”. In Nederland maakte Samson en Gert zijn debuut in september 1992 bij Veronica.

Hij zegt van het programma te hebben genoten. “Ik heb intens veel plezier beleefd aan dit grote avontuur. We hebben met het hele team heel hard gewerkt en nog veel harder gelachen samen.” Samson neemt overigens geen afscheid, “met hem hebben we nog grote plannen”, aldus Verhulst.

Verhulst is baas en mede-oprichter van het Belgische tv- en theaterproductiebedrijf Studio 100, het bedrijf achter kinderprogramma’s als Kabouter Plop, Piet Piraat en Mega Mindy.

Bron: NOS/BM

Bericht delen