Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL
donderdag 4 april 2019

Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL

Geraldine Kemper versterkt per 1 juni het presentatorenteam bij RTL. Zij stapt over van BNNVARA. Bij RTL gaat ze in ieder geval Expeditie Robinson Videoland presenteren en neemt ze de backstagerol over van Jamai bij The Voice of Holland. Welke andere programma’s ze gaat doen, wordt later bekendgemaakt.

Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing van RTL, is heel blij met haar komst: “We hebben al heel lang een oogje op Geraldine. Ze heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en geliefd presentatrice en programmamaker. Ze is enthousiast, inhoudelijk sterk en niet bang om zichzelf te laten zien. Ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met haar te gaan werken aan mooie nieuwe formats waarin ze haar talenten nóg verder kan ontplooien. Zowel op locatie als in de studio.”

Geraldine over haar overstap: “Het is tijd voor nieuwe kansen en ik heb hier zin in. Ik heb met heel veel plezier tien jaar bij BNNVARA gewerkt en prachtige programma’s mogen maken. Ik ben er opgegroeid en heb mezelf kunnen ontwikkelen. Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Een nieuwe zender, nieuwe collega’s en geweldige nieuwe programma’s waar ik nog meer kan groeien. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij zowel de zender RTL 4 als Videoland.”

De 29-jarige Geraldine Kemper won in 2009 het programma Sterretje Gezocht waarin BNNVARA op zoek ging naar nieuw presentatietalent. Voor diezelfde omroep maakte ze later programma’s als Try Before You Die, Spuiten en Slikken, Je Zal Het Maar Zijn, Misbruikt, Verkracht of niet en 3 op Reis. Ook was ze host van diverse varianten van De Nationale Test.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen