Dinsdag 16 januari 2018

'Geen mishandeling door filmcrew New Kids'

Producent Eyeworks van de film New Kids Nitro ontkent dat iemand van de filmploeg een fotograaf heeft geslagen op de set in Haarlem. Volgens de woordvoerder van het bedrijf is hij door iemand uit het publiek aangevallen. Freelancefotograaf Michel van Bergen liet dinsdag eerst via Twitter weten dat hij door iemand van de filmploeg van New Kids was mishandeld.

Daarna heeft hij nog aangifte gedaan. Woensdag zei hij echter niet zeker te weten of het iemand van de filmploeg was. “Het kan ook iemand uit het publiek zijn geweest. maar ik kreeg de indruk dat het mensen waren die bij de crew hoorden.”

De fotograaf werd gevraagd geen foto’s te maken met zijn telelens, maar hij deed dat toch. Iemand sloeg daarna tegen de camera en later kreeg Van Bergen van weer iemand anders een klap tegen zijn hoofd. “Het is heel vervelend, maar wij kunnen hier niets aan doen”, zegt de woordvoerder van Eyeworks. “Er was hem verzocht geen foto’s te maken, zoals vaker gebeurt op filmsets, om te voorkomen dat dingen uitlekken van de set.”

Bron: Omroep Brabant

Bericht delen