Gasten nieuwe serie Wintertijd bekend
woensdag 6 november 2019

Gasten nieuwe serie Wintertijd bekend

Harry de Winter komt terug op televisie met zijn programma Wintertijd en neemt met gasten de soundtrack van hun leven door.

‘Toon mij je platenkast en ik zeg je wie je bent’. Presentator en creatief producent Harry de Winter gaat in Wintertijd 2020 in vijf afleveringen met vijf topgasten een goed gesprek aan over fantastische muziek. Zelf een bevlogen muziekmissionaris, en inmiddels beeldend kunstenaar, nodigt De Winter bekende Nederlanders uit in zijn atelier om over hun mooiste platen te horen: van klassiek, popmuziek, jazz en soul tot wereldmuziek. Getrakteerd op hun favorieten op rij, spreken zij openhartiger dan ooit.

De gasten zijn Arjen Lubach, Marianne Thieme, Guus Hiddink, Jandino Asporaat en Youp van ’t Hek. Wintertijd 2020 wordt geproduceerd door Sarphati Media en is van 1 tot en met 5 januari 2020 om 23.00 uur te zien bij de NTR op NPO 2.

Het televisieprogramma Wintertijd was eerder tussen 1999 en 2009 te bekijken bij achtereenvolgens RTL 5 en de AVRO. In 177 afleveringen sprak De Winter onder anderen met Theo van Gogh, Paul Witteman, Harry Mulisch, André Hazes, Linda de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en buitenlandse grootheden als Cliff Richard en schrijversechtpaar Nicci French.

Bron: NTR/BM

Bericht delen