Gallyon van Vessem neemt afscheid bij Hart van Nederland
dinsdag 22 oktober 2019

Gallyon van Vessem neemt afscheid bij Hart van Nederland

Presentatrice Gallyon van Vessem (50) presenteerde maandag haar laatste uitzending van Hart van Nederland. Na 16 jaar kwam er zo een einde aan haar loopbaan bij SBS6.

In een dankwoord aan het einde van het programma bedankte ze haar collega’s en de kijkers. “Het was heel eervol om al die die jaren dit programma te mogen presenteren. De afgelopen weken ontving ik heel veel hartverwarmende reacties. Hart van Nederland gaat een andere fase in, maar zonder mij. Ik vertrek echter wel met de allermooiste herinneringen en kijk terug op een prachtige tijd”. Bij het ontvangen van een bos bloemen werden haar ogen vochtig. In onderstaande video is na vijf minuten het afscheid te zien.

In Shownieuws ging de presentatrice direct na Hart van Nederland nog even dieper in op haar vertrek: “Het voelt surrealistisch, alsof ik in een film leef. Het is een afscheid met pijn in het hart. Ik kan me niet voorstellen dat het over is. Het was voor mij niet zo maar een baan, maar echt een belangrijk onderdeel van mijn leven, zestien jaar lang.”

Zenderdirecteur Marco Louwerens zei eerder over het vertrek van Gallyon van Vessem: “SBS6 oriënteert zich op mogelijkheden om Hart van Nederland te versterken. Daarbij wordt naar alles gekeken: inhoud, vorm­geving, decor, digitale omgevingen en ook naar presentatie. Voor Gallyon is in het toekomstige Hart van Nederland geen presentatierol meer weggelegd.”

Bron: Nu.nl/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen