Dinsdag 16 januari 2018

Galjaard doet concessie aan Krabbé

De Man Met De Hamer heet de nieuwe tiendelige dramaserie die zondag 15 september van start gaat op RTL 4. Martijn Krabbé maakt daarin zijn acteerdebuut naast vader Jeroen, die wel een opvallende voorwaarde stelde aan zijn medewerking aan de reeks op de commerciële zender.

Dat bleek tijdens de winterpresentatie van RTL. Jeroen Krabbé bekende dat De Man Met De Hamer, geregisseerd door Will Koopman, eigenlijk bedoeld was voor de publieke omroep, maar dat Galjaard het na het zien van de pilot per se wilde hebben. Krabbé vond dat eigenlijk geen goed idee, “want ik heb een bloedhekel aan commercial breaks.” Om de hoofdrolspeler tegemoet te komen, stemde Galjaard in met één reclamepauze tijdens de afleveringen.

Wat de programmadirecteur van RTL Nederland verder over het komende televisieseizoen te melden heeft, is te zien in bijgaande video-impressie.

Bron: Broadcast Magazine

[iframe src=”//player.vimeo.com/video/72902834?title=0&byline=0&portrait=0″ width=”420″ height=”300″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen]

Bericht delen