Frits Wester keert na rustpauze terug bij RTL Nieuws
maandag 13 januari 2020

Frits Wester keert na rustpauze terug bij RTL Nieuws

Frits Wester (57) is vanaf dinsdag weer te zien bij het RTL Nieuws, zo is maandag bekendgemaakt. De politiek commentator liet in september 2019 weten een rustpauze in te lassen vanwege “gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol.”

“Ik ben RTL heel dankbaar voor de tijd en rust die ik heb gekregen om aan mijn herstel te werken”, aldus Wester. “Nu heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan, want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden.”

“Ook hebben alle lieve, aardige en opbeurende reacties van zoveel verschillende mensen mij heel erg goed gedaan en geholpen”, zo vervolgt de politiek commentator. Frits Wester zal vanaf dinsdag weer zijn werkzaamheden gaan oppakken, te beginnen als verslaggever.

Wester werd het gesprek van de dag nadat hij op 8 september in een beschonken toestand voor de camera verscheen en moeilijk uit zijn woorden kwam. Niet lang daarna lieten de verslaggever en RTL Nieuws weten dat er inderdaad alcohol in het spel was en dat hij tijdelijk niet te zien zou zijn.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen