Frits Sissing in quarantaine
donderdag 13 augustus 2020

Frits Sissing in quarantaine

Frits Sissing kan de tiende editie van Nederland staat op tegen kanker niet presenteren. De presentator zou de grote liveshow op 19 augustus voor zijn rekening nemen, maar zit noodgedwongen thuis in quarantaine. Dat heeft AVROTROS donderdag bekendgemaakt.

Frits Sissing is zondag in contact geweest met iemand die het coronavirus heeft en moet daarom verplicht thuisblijven. Dionne Stax neemt de presentatie over. Volgens de omroep heeft Frits zelf geen klachten. Volgens de richtlijnen van het RIVM moet hij echter twee weken in quarantaine.

Johan van de Gronden, directeur KWF Kankerbestrijding, is blij dat Dionne Stax de liveshow op zo’n korte termijn kan overnemen. “Met Dionne wordt het ook een inspirerende avond”, verwacht hij. “En ik ben Frits Sissing dankbaar voor alle tijd die hij in de voorbereiding heeft gestoken.”

De tiende editie van de liveshow Nederland staat op tegen kanker vindt deze keer op verschillende locaties plaats. Bekende en onbekende Nederlanders delen hun ervaringen met de ziekte en vormen samen een menselijk lint door heel Nederland van personen die letterlijk opstaan tegen kanker. Ook zijn er optredens van onder anderen Kensington, Miss Montreal en André Hazes.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: AVROTROS/Ruud Baan

Bericht delen