Woensdag 17 januari 2018

Frans Bauer presenteert Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen van 2018 in Zuid Korea, laten Frans Bauer, Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland kennismaken met de teamsport Curling in een winterse kennisquiz.

In het nieuwe zondagavondprogramma De Curling Quiz gaan wekelijks twee teams van drie sportieve bekende Nederlandse de strijd met elkaar aan met behulp van bezems en stenen, onder toeziend oog van presentator Frans Bauer. De teams worden bijgestaan door twee vaste teamcaptains; voormalig topschaatser en Olympisch kampioen Mark Tuitert en voormalig tophockeyster en tweevoudig Olympisch kampioen Ellen Hoog.

Zij hebben de taak om hun teams naar de overwinning te laten glijden. Na het beantwoorden van sportieve en winterse vragen moeten de teams zo goed mogelijk curlen om hun punten te vergaren. De twee beste teams gaan de strijd met elkaar aan in de grote finale van De Curling Quiz. Evert ten Napel doet vanuit de studio live verslag van de sportieve prestaties in deze zevendelige entertainende kennisquiz, vanaf zondag 14 januari om 20.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: AVROTROS

Bericht delen