FOX Sports geeft 1000 Eredivisieballen weg
maandag 2 september 2019

FOX Sports geeft 1000 Eredivisieballen weg

Niet alleen de Eredivisie, ook de scholen zijn in heel Nederland weer begonnen. Ter gelegenheid van het nieuwe voetbalseizoen én het nieuwe schooljaar geeft FOX Sports 1000 Eredivisieballen weg. Leerlingen (of hun ouders) kunnen de bal voor hun klas winnen door zich te laten inspireren door hun Eredivisieheld.

ADO Den Haag-speler Tom Beugelsdijk ondersteunt de actie. Beugelsdijk: “We staan er als speler niet altijd bij stil, maar kinderen die samen met een vriendje of ouder naar ons kijken, dromen er vaak van om in onze schoenen te staan. We kunnen met een mooie goal of perfecte tackle uitgroeien tot hun Eredivisieheld. Hopelijk inspireert het weggeven van de ballen om de acties uit het stadion via de tv naar het schoolplein te brengen.”

Naast de duizend ballen is er ook een speciale prijs te winnen: een van de ballen bevat namelijk een speciale boodschap van Beugelsdijk. Het kind dat dit exemplaar wint, mag met de hele klas naar een wedstrijd van een Eredivisieclub uit de regio.

De actie sluit aan bij de Het Begint bij FOX Sports-campagne, die sinds de start van het Eredivisieseizoen op tv te zien is. Deelnemen kan door op sociale media via @foxsportsnl te laten weten wie jouw Eredivisieheld is. Door uit te leggen waarom, of door een kenmerkende actie of manier van juichen na te doen, maken deelnemers kans op de bal en het bezoek aan de Eredivisiewedstrijd. De actie loopt tot en met 20 september.

Bron: FOX Sports/BM

Bericht delen