Woensdag 17 januari 2018

FOX Sports Eredivisie bereikt 1 miljoen huishoudens

FOX Sports Eredivisie heeft in augustus de grens van 1 miljoen huishoudens doorbroken. Marco de Ruiter, Managing Director van FOX Networks Group Nederland, maakte dat bekend in het AFAS Stadion tijdens een feestelijke bijeenkomst ter viering van het tiende seizoen van Eredivisie Media & Marketing (EMM).

De doorbraak van de grens van 1 miljoen huishoudens volgt op de explosieve groei van FOX Sports Eredivisie vorig seizoen. Voetballiefhebbers profiteren sindsdien van lagere prijzen voor FOX Sports Eredivisie bij tv-aanbieders als KPN, Caiway, Delta en T-Mobile.

Bij T-Mobile en Delta maakt FOX Sports Eredivisie 1 zelfs deel uit van het basispakket. Niet eerder in het 9-jarige bestaan van de zender was het live Eredivisie voetbal beschikbaar in zoveel huishoudens.

Marco de Ruiter, Managing Director FOX Networks Group Nederland: “Samen met de Eredivisieclubs is het onze missie om zoveel mogelijk mensen het Nederlandse voetbal te laten beleven en dat blijkt succesvol. FOX Sports Eredivisie is en blijft er voor iedereen die van ons nationale voetbal houdt en we bedanken alle fans voor hun steun. Samen met onze distributiepartners blijven we ons inzetten om het live Eredivisievoetbal toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Bron: FOX Networks Group/BM

Bericht delen