Woensdag 17 januari 2018

FOX brengt The Passion U.S. op het scherm

De Amerikaanse versie van The Passion wordt in Nederland exclusief uitgezonden door FOX. De zender zendt het spektakel uit in het paasweekend. In de Amerikaanse versie treden artiesten op als Seal (Pilatus),Jencarlos Canela (Jezus), Trisha Yearwood (Maria), Chris Daughtry (Judas) en Prince Royce (Petrus). Acteur en regisseur Tyler Perry is de verteller.

Mark Bruitsman, programmadirecteur van FOX: “Rond Pasen kijkt iedereen, gelovig of niet, uit naar The Passion. Nu komt daar voor het eerst de Amerikaanse variant bij, onder regie van de originele Nederlandse crew en met internationale artiesten. Ik ben trots dat wij als enige buiten Amerika deze fantastische show mogen uitzenden.”

The Passion U.S. is gebaseerd op de Nederlandse editie. Dit jaar wordt het evenement voor het eerst naar Amerika gehaald. Tijdens de processie zullen honderden deelnemers in New Orleans met een gigantisch verlicht kruis in een stoet van het Champion Square naar het podium in het Woldenberg Park lopen. De uitzending is te zien op zaterdag 26 maart om 20.00 uur.

Bron: FOX/Broadcast Magazine

Bericht delen