dinsdag 16 januari 2018

Floortje Dessing wint BVN Trofee

BVN, de publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland, looft ieder jaar de BVN Trofee uit aan het Best Gewaardeerde programma van het afgelopen seizoen. Dit jaar heeft Floortje Dessing die prijs bij de Nederlandse programma’s gewonnen voor haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld.

Tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door op 6 mei verraste presentator Matthijs van Nieuwkerk programmamaakster Floortje Dessing met de Trofee. Dessing had deze eerste televisieprijs in haar carrière totaal niet verwacht: “Het was voor mij al een groot cadeau dat het programma afgelopen seizoen door zóveel mensen is bekeken. En dat het ook door de kijkers naar BVN zo goed is ontvangen en ik nu met deze prijs in handen sta: te gek!”

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld kreeg een rapportcijfer van 8,5 in het door GfK Intomart uitgevoerde onderzoek in opdracht van BVN onder meer dan 2600 ondervraagde BVN kijkers. Die 8,5 is de hoogste waardering van alle programma’s die BVN in het afgelopen televisieseizoen wereldwijd heeft uitgezonden. Ook Penoza 3Boer zoekt vrouw en DWDD kregen hoge waarderingscijfers van u als BVN-kijker. Uit de enquête kwam bij de Nederlandse kijkers opnieuw het NOS Journaal als best bekeken programma uit de bus, direct gevolgd door De Wereld Draait Door.

Bron: BVN/Broadcast Magazine

Bericht delen