Article header image

Flodder leidt Nederlandse Serie Top 25

De lezers van Veronica Magazine hebben Flodder uitgeroepen tot de beste Nederlandse tv-serie van de afgelopen 25 jaar. Tatjana Simic: “Ik ben er niet alleen heel trots op dat we hebben gewonnen, maar ook dat ik destijds de bofkont was die uit duizenden meisjes werd uitgekozen voor de rol van Kees.”

Speciaal voor deze Top 25 kroop Simic nog één keer in de huid van Kees, de rol waar het voor haar allemaal mee begon. Veronica Magazine-hoofdredacteur Debby Nobel: “Flodder is de meest herhaalde serie op de Nederlandse tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. We vinden het erg leuk dat Simic mee wilde werken aan deze fotoshoot.”

Ook de castleden van de populaire series Vrouwenvleugel (nummer 4), Vrienden voor het Leven (6), Westenwind (7) en SamSam (10) spelen speciaal voor Veronica Magazine nog één keer in hun rol van toen. De foto’s zijn te zien in Veronica Magazine 5 met Simic als het trotse covermodel. “Nog heel vaak spreken de meest uiteenlopende mensen mij aan over de serie. Flodder is nog steeds een grappige serie waar je een avondje om kunt lachen.”

Flodder won nipt van Gooische Vrouwen. Bijna 14.000 mensen stemden op de Serie Top 25 van Veronica Magazine. Er waren twee strenge criteria: de serie moest Nederlands zijn én afgerond, dus er zijn geen nieuwe afleveringen van op tv.

De Top 10 ziet er als volgt uit:

1. Flodder
2. Gooische Vrouwen
3. Baantjer
4. Vrouwenvleugel
5. Medisch Centrum West
6. Vrienden voor het leven
7. Westenwind
8. All Stars
9. Spijkerhoek
10. SamSam

Veronica Magazine 5 ligt vanaf dinsdag 2 februari in de winkel.

Bron: Veronica Magazine/Broadcast Magazine

Bericht delen