Woensdag 17 januari 2018

#First bestaat een jaar en breidt uit

Televisiezender #FIRST bestaat een jaar en kondigt na twee succesvolle seizoenen een uitbreiding aan. In het nieuwe seizoen gaat de zender, gerund door een groep populaire YouTubers, niet alleen dagelijks live televisie maken, maar ook een wekelijkse on demand show op YouTube.

#FIRST heeft inmiddels meer dan 225 live uitzendingen gemaakt, meer dan 600.000 chatberichten van kijkers ontvangen en bereikt wekelijks meer dan 200.000 kijkers in de doelgroep. Naast vaste presentatoren zoals Thomas Smagge, Veras Fawaz, George Chvojka, YousToub, Qucee, KingAlert en Gentle Jane ontvangt de zender gasten als Giel Beelen, Arjen Lubach, Ismail Ilgun (de hood-vlogger), Sophie Milzink, Fresku, MeisjeDjamila en Defano Holwijn.

“Ziggo speelt een toonaangevende rol op de Nederlandse communicatiemarkt en vindt het belangrijk om ook de jongeren unieke en onderscheidende content te bieden. #FIRST heeft laten zien de jongeren heel goed te bereiken. Dat succes en de groei van de merkwaarde van #FIRST willen we het komende jaar ook uitbreiden op andere platformen”, aldus William Linders, VP Programming Ziggo.

#FIRST is dagelijks live te zien exclusief op Ziggo kanaal 13 en maakt TV in interactie met de kijker. #FIRST richt zich op de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van YouTube, online sterren, entertainment, games, en andere online actualiteit en maakt live televisie, in interactie met de kijker.

Bron: NewBeTV/Broadcast Magazine

Bericht delen