Finale Wie is de Mol? trekt 3.348.000 kijkers
zondag 7 maart 2021

Finale Wie is de Mol? trekt 3.348.000 kijkers

De finale van het 21e seizoen van Wie is de Mol? heeft zaterdagavond 3.348.000 kijkers getrokken op NPO 1. Dat blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek. Het marktaandeel was 43,7 procent.

In 2020 keken er iets meer mensen naar de finale. Toen was de ontknoping van het programma goed voor 3.567.000 kijkers. Nu is bekend wie zich al die tijd heeft voorgedaan als mol en wie de winnaar is van het programma. Vorige week was al duidelijk dat Charlotte Nijs de verliezer is.

Presentator Rik van de Westelaken kondigde zaterdagavond aan dat Renée Fokker dit seizoen de mol was. Rocky Hehakaija beantwoordde in de laatste ronde de meeste vragen goed en is daarmee de winnaar. In de prijzenpot zat € 9.675. Dat prijzengeld gaat naar Rocky’s stichting Favela Street.

Van tevoren was al bekend dat de finale net als bij de vorige editie niet zou plaatsvinden met publiek erbij vanwege het coronavirus. De afgelopen jaren konden fans naar het Vondelpark komen om de eindstrijd live mee te maken. Dit jaar vond de finale plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Bron: BM

Bericht delen