Finale The Voice Kids semi-live en zonder publiek
vrijdag 24 april 2020

Finale The Voice Kids semi-live en zonder publiek

De finale van The Voice Kids, te zien op vrijdag 5 juni bij RTL 4, is niet helemaal live. De optredens van de talentjes worden vooraf opgenomen door producent ITV Studios Netherlands.

De fans kunnen tijdens de uitzending wel gewoon stemmen op hun favoriet, meldt RTL Boulevard. Beau van Erven Dorens maakt aansluitend in zijn talkshow Beau de winnaar bekend.

“Op deze manier blijft de kwaliteit, met het daarbij behorende spannings- en stemelement, van The Voice Kids gewaarborgd”, aldus RTL. Tijdens de opnames worden uiteraard alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen. “We zijn nu de precieze uitwerking hiervan aan het onderzoeken, maar weten bijvoorbeeld wel al dat er geen publiek aanwezig kan zijn.”

Eerder werd bekend dat RTL flink ging sleutelen aan de afleveringen zodat het programma langer door zou lopen. Ook werd duidelijk dat Ilse DeLange coach Marco Borsato vervangt in de finale. De zanger legde eerder dit jaar vanwege zijn burn-out voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden neer. Of Anouk wel van de partij is, blijft onduidelijk. De zangeres annex coach van The Voice Kids zit door de coronacrisis nog vast in Marokko.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen