Ferry Doedens verlaat GTST vanwege ‘lastige werkrelatie’
dinsdag 4 augustus 2020

Ferry Doedens verlaat GTST vanwege ‘lastige werkrelatie’

Ferry Doedens is binnenkort niet meer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. RTL bevestigt dinsdag dat de acteur, die de rol van Lucas Sanders speelt, zal vertrekken. In de afgelopen maanden zou een ‘lastige werkrelatie’ zijn ontstaan.

‘Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten de samenwerking te beëindigen’, luidt de verklaring van RTL.

‘Ferry draait nog tot eind november, zodat de makers het verhaal van Lucas Sanders tot een mooi einde kunnen brengen. De rol van Lucas Sanders wordt niet gerecast en we zijn hem dankbaar voor de rol die hij de afgelopen jaren heeft neergezet.’

Doedens reageert zelf via Instagram op het nieuws. Hij zegt verdriet te hebben van zijn vertrek, hoewel het ‘op een prettige manier’ was besloten met zijn werkgever.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.❤️

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

Doedens werd begin juni nog twee weken op non-actief gesteld, omdat hij zich niet aan de coronamaatregelen had gehouden. De dertigjarige acteur vertelde destijds dat hij “acht weken met iedereen heeft geknuffeld”.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen