Fenna Ramos en Kes van den Broek winnen VIP-editie LEGO Masters
donderdag 29 december 2022

Fenna Ramos en Kes van den Broek winnen VIP-editie LEGO Masters

Zapp-presentatrice Fenna Ramos en zangeres Kes van den Broek hebben woensdagavond de LEGO Masters VIP-special op hun naam geschreven. Het duo speelde voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en won 5.000 euro voor het goede doel, zo was te zien in de uitzending op RTL 4.

In totaal deden zes bekende duo’s mee aan de kerstspecial. Zij moesten een snowglobe met daarin een verhaal bouwen. Ramos en Van den Broek wisten met hun creatie brickmaster Esmee Kuenen en gastjurylid Fred van Leer het meest te overtuigen.

Het was de tweede keer dat de zogeheten brickshop openging voor bekende Nederlanders. De kerstspecial in 2020 werd gewonnen door gelegenheidsduo Emma Deckers, dochter van Daphne Deckers, en Christiaan Bauer, zoon van Frans Bauer.

Dit jaar deden ook onder anderen de broers Jordy en Sander Huisman van Kris Kross Amsterdam en Jeangu en Xillan Macrooy mee. Ook goede vrienden Hugo Kennis en Thomas Cammaert waren van de partij, net als dj’s Erik de Zwart en Barry Paf. Zij krijgen allemaal 1.000 euro voor hun zelfgekozen goede doel.

Bron: AD/BM

Bericht delen