dinsdag 16 januari 2018

Facilitair Plein op AVM Broadcasting Exhibition

De drie grootste facilitaire bedrijven DutchView, Facility House en United slaan dit jaar opnieuw de handen ineen door gezamenlijk op de AVM Broadcasting Exhibition (14 en 15 mei, Media Park Hilversum) te staan.

In een gezamenlijke buiten stand, het Facilitair Plein, hebben de drie bedrijven de gelegenheid om bezoekers te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van televisieproductie. Ook wordt op woensdagmiddag gezamenlijk de inmiddels traditionele, Facilitaire BBQ georganiseerd voor genodigden. Op het Facilitair Plein wordt geen techniek gedemonstreerd door de drie bedrijven; de stand dient vooral als ontmoetings- en netwerkplek voor klanten en relaties. Vorig jaar werd voor het eerst op deze wijze samengewerkt tussen de drie bedrijven hetgeen uitsluitend positieve reacties opleverde.

Suzan Peetoom van DutchView legt uit: “De AVM is voor ons als grote facilitaire bedrijven vooral een gelegenheid om klanten en relaties in een prettige ambiance te kunnen spreken. De samenwerking vorig jaar is zeer goed bevallen en ook onze relaties konden het Facilitair Plein enorm waarderen.” Sonja Boerhout van United vult aan: “Bij grote landelijke programma’s werken we ook samen en als het gaat om wederzijdse inhuur weten we elkaar ook goed te vinden. In deze tijden van bezuinigingen vinden wij het bovendien ook niet meer dan logisch om op dergelijke wijze kosten te besparen.” Jan de Pijper van Facility House is eveneens blij met deze opzet: “Voor onze klanten en relaties blijkt de samenwerking ook prettig, in het verleden moest men wel eens kiezen naar welke borrel men zou gaan. Nu ontvangen we onze belangrijkste relaties op de gezamenlijke BBQ en vieren we met z’n allen een feestje!”

Het Facilitaire Plein van DutchView, Facility House en United is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van de AVM. De Facilitaire BBQ op woensdag 14 mei is uitsluitend toegankelijk voor genodigden.

Bron: DutchView/Facility House/United/Broadcast Magazine

Bericht delen