Dinsdag 16 januari 2018

Eyeworks en DELA samen in tv serie

In de aanloop naar het Europees Kampioenschap volleybal voor vrouwen kunnen de Nederlandse volleybalvrouwen rekenen op veel aandacht. Sinds zaterdag 30 juli zijn de meiden van coach Avital Selinger te zien in een tv serie tijdens hun voorbereidingen op het EK, met als uiteindelijke doel de Olympische Spelen van Londen in 2012.

In de achtdelige reportageserie Road to London worden de oefenwedstrijden, trainingskampen en achtergronden van de diverse speelsters belicht. De serie is te zien bij RTL 7. Arthur Zuijderwijk, directeur Eyeworks Sport: “Vorig jaar verrasten DELA en haar adviseur Sportplanbureau de sportwereld door als eerste organisatie in Nederland zelf de rechten voor een sportevenement te bemachtigen. Wij mochten produceren. Nog nooit was damesvolleybal zo vaak op televisie te zien. Daarmee toonde DELA aan vernieuwend te zijn.”

“Dit jaar daagden zij ons uit om een volledig crossmediaal concept te realiseren. Die uitdaging zijn wij aangegaan. Het resultaat is een samenwerking tussen Eyeworks Sport en publieke en commerciële zenders, landelijk en regionaal, via televisie, internet en print. Als conceptontwikkelaar en contentproducent hebben wij een dergelijke gevarieerde samenstelling van mediapartners nog niet eerder gezien. Eyeworks Sport verlegt hiermee grenzen, mogelijk gemaakt door een sponsor die graag wil dat grenzen worden verlegd.”

Iedere aflevering van Road to London duurt 25 minuten. Ook via regionale televisiestations, via digitale media, en websites van een aantal landelijke dagbladen is de volleybalserie te zien.

Bron: Uitvaartmedia.com

Bericht delen